La Fira Centre Comercial s’omple de tendències amb la campanya Més Moda

La Fira Centre Comercial viurà una segona quinzena de setembre plena de novetats en l’àmbit de la moda. El proper dia 15 comença la campanya Més Moda que omplirà aquest centre comercial d’activitats diverses per als amants de les últimes tendències i la bellesa.

Del 15 al 22 de setembre es podrà gaudir dels Beauty Stands on els clients de La Fira Centre Comercial tindran al seu abast assessorament de moda, capil•lar, manicura i maquillatge a través d’aquests espais de bellesa i amb l’assistència d’una assessora de moda.

D’altra banda, aquells joves que vulguin convertir-se en models tindran la possibilitat participant en el càsting “Be the next Super Model”. Al set instal•lat per a l’ocasió, els dies 15, 21 i 22 de setembre s’atendrà als aspirants que hauran de presentar-se al càsting d’aquests dies. El colofó final serà la celebració d’una passarel•la de moda, el dissabte 22 de setembre, on desfilaran diferents aspirants. Dos d’ells seran els guanyadors i passaran a formar part del Roaster de New Face de l’agència View Management a més d’obtenir un premi de 50 € per comprar a les botigues de La Fira Centre Comercial. L’esdeveniment comptarà amb la col•laboració de la prestigiosa publicació Cosmopolitan.

La campanya Més Moda inclou altres novetats. L’escola de moda Olivia Garzón organitzarà tres Master Class de Moda a les sales dels cinemes Axion, ubicats a la Planta Segona de la Fira Centre Comercial, en les que assessorarà als assistents sobre temes relacionats amb la imatge i les últimes tendències. Les Master Class seran els dies 24, 25 i 27 de setembre. També als Cinemes Axion tindrà lloc la projecció de grans pel•lícules relacionades amb el món de la moda els dies 17,18, 20, 24 i 25 de setembre.

Amb la campanya Més Moda, La Fira, Centre comercial gestionat per Merlin Properties, reafirma la seva aposta per posar a l’abast dels seus clients les últimes tendències del mercat en moda, calçat, complements, perfumeria, objectes de la llar, noves tecnologies i esports; a més de la seva bona oferta de restauració i oci.