La Fira Centre Comercial acull una Master Class per conèixer tots els secrets i tendències en decoració

La Master Class tindrà lloc aquest proper dimecres, 23 de maig, a les 12 hores

Les FASHION WINDOWS que organitza La Fira Centre Comercial, porten aquest proper 23 de maig una Master Class molt especial sobre decoració que impartirà la influencer Victoria Castillo i que estarà oberta a tot el públic de manera gratuïta. L’activitat tanca la FASHION WINDOWS d’aquestes últimes setmanes i dóna pas a la següent, que serà del 23 de maig al 20 de juny, i que estarà dedicada a la moda masculina per donar a conèixer les últimes tendències per als homes de cara a aquesta primavera-estiu.

Així, es podrà veure a aquests outfits, instal·lats a diferents punts de La Fira Centre Comercial, la millor col·lecció de roba masculina plena d’elegància amb camises i pan-talons de vestir, roba esportiva, samarretes atrevides i plenes de color i sabates molt elegants. Aquestes són algunes de les propostes que aniran combinades amb una decoració molt vintage i també de propostes per als més petits de la casa ja que un dels outfits estarà dedicat als nens. Les peces que s’exposen als outfits estan a l’abast dels clients a les pròpies botigues del Centre.

Com cada mes d’ençà que es van iniciar les FASHION WINDOWS el passat mes de febrer, i a través del concurs a Facebook que organitzarà La Fira Centre Comercial, els clients tindran la possibilitat d’endur-se a casa un dels 3 looks exposats a més d’un complet Assessorament de Moda amb la influencer convidada mensualment per a un magnífic dia de shopping per compartir els millors tips i consells per estar sempre per-fecte i a l’última. Aquesta vegada, i com els outfits es dediquen als homes, el convidat serà l’influencer Ivan Claverias que té milers de seguidors a les xarxes socials.

Les Master Class són obertes a tothom i serveixen per parlar de tendències, moda, bellesa mentre l’influencer convidat comparteix els seus trucs i experiències al món de la moda. Durant la seva celebració, s’entreguen els premis als tres guanyadors dels outfits i es recorda als participants que tenen la possibilitat de participar al següent sorteig mitjançant les xarxes socials.

Per estar al dia dels sortejos, Master Class, premis a les xarxes socials i seguir tota l’actualitat de La Fira, centre comercial gestionat per MerlinProperties, et pot aconseguir tota la informació possible a les seves xarxes de Facebook, Twitter i Instagram.