La Fira Centre Comercial acull la passarel·la de moda que permetrà a dos joves iniciar-se com a models

Els joves que volen ser models han tingut aquests dies una bona possibilitat per aconseguir el seu repte a La Fira Centre Comercial de Reus, a través de la campanya “Be the next Super Model”. Els aspirants han estat atesos al set instal·lat per aquesta ocasió al Centre comercial els dies 15, 21 i 22 de setembre. Allí s’ha fet el càsting i se’ls ha atès, ells han pogut explicar perquè s’hi presentaven i també han interactuat amb les xarxes socials de La Fira Centre Comercial.
El colofó ​​final ha estat la celebració aquest dissabte d’una passarel·la de moda amb una nombrosa assistència de públic on han desfilat diferents aspirants. Dos d’ells han estat els guanyadors i passaran a formar part del Roaster de New Face de l’agència View Management, a més d’obtenir un premi de 50 € per comprar a les botigues de La Fira Centre Comercial.
L’esdeveniment ha comptat amb la col·laboració de la prestigiosa publicació Cosmopolitan i està inclòs dins de la campanya “Més Moda” que La Fira porta a terme aquest mes de setembre.