La Ciutat de Reus, reconeguda per la seva trajectòria

Durant la XX Assemblea Anual de l'Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC) a la Fira Reus

L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC) va celebrar el divendres 16 de juny la seva XX Assemblea Anual a la Fira Reus (Reus). Durant la trobada, es va guardonar al diari gratuït La Ciutat de Reus per la seva tasca informativa, social i de difusió de la llengua catalana al llarg de 5 anys.

En aquesta jornada, s’han trobat més d’una centenar d’editors dels mitjans associats, juntament amb autoritats del sector de la comunicació, com Joaquim Nin, Secretari General del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya; Miquel Gamisans, Secretari de Comunicació del Govern i Mitjans de Comunicació; Antoni Molons, Secretari de Difusió i Atenció Ciutadana; i l’alcalde de Reus, Carles Pellicer.

Sobre l’AMIC
L’AMIC és una Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació que vol esdevenir una “plataforma d’innovació empresarial” del sector, contribuint a potenciar les empreses de mitjans d’informació i comunicació del territori. Representa a més de dues-centes vuitanta publicacions en paper i digitals fortament arrelades arreu del nostre país, 180 de les quals estan auditades per OJD/PGD/OJDInteractiva.