Jordi Cervera: “L’ajuntament no vol que el Reus Deportiu marxi de la ciutat”

Les negociacions entre el consistori i el club no s'han engegat i encara no hi ha terminis previstos

Encara no hi ha cap negociació en marxa entre l’ajuntament i el Reus Deportiu, però tampoc hi ha cap termini previst perquè s’iniciïn aquestes. Tot i això, l’ajuntament continua treballant en la concessió, segons ha apuntat el regidor d’Esports, Jordi Cervera, amb la voluntat que la solució sigui que el Reus Deportiu es quedi a la ciutat i no marxi. En aquest sentit, la venda sembla estar totalment descartada i el regidor ha insistit que, com es va aprovar al ple, el consistori treballa només en la concessió. Així doncs, tenint en compte que el concurs ha quedat desert, les dues vies de sortida serien o una nova licitació o la negociació directa amb el club, però això haurà de passar pel ple perquè s’aclareixi.

“Entre l’ajuntament i el Reus Deportiu no n’hi ha problemes; una altra cosa és que cadascú defensi la seva idea”, ha manifestat Cervera. En aquesta línia, el regidor d’Esports ha volgut donar un missatge de tranquil·litat davant la inquietud generada després que el Reus Deportiu anunciés que no es presentaria al concurs de licitació de l’Estadi Municipal i que ja hi hauria negociacions obertes per la compra d’uns terrenys a Riudoms per construir un nou estadi. Tot i això, Cervera ha apuntat que no se senten “pressionats” pel club i que un cop arribin les negociacions -en cas que sigui així- “tot el que es pugui millorar, es millorarà”. En aquesta línia, el regidor també ha fet referència a possibles modificacions que “es puguin bellugar en termes de la concessió”.

Cervera també ha insistit en el fet que “l’1 de juliol el Reus Deportiu ha de jugar en una instal·lació esportiva i la que té és la de Reus”. Amb això, el regidor també ha fet una crida a la calma perquè “la gent es pensa que l’1 de juliol el Reus Deportiu ja marxarà”. “L’ajuntament ho vol, ni l’alcalde, ni el regidor d’esports”, ha sentenciat.