INTECAT inaugura la seva nova botiga el proper dijous 24 d’octubre a la Plaça Mercadal

L'obertura de la nova botiga dedicada a Apple i la tecnologia, a la Plaça Mercadal 3, causarà sensació entre els que vinguin a la inauguració

INTECAT, Premium Reseller d’Apple, que compta amb més de 11 botigues operatives actualment, s’actualitza a Reus amb un nou espai que farà les delícies als amants de la tecnologia i per descomptat dels productes Apple.

S’ha reformat completament la botiga per oferir als seus clients una millor experiència de compra i s’ha ampliat la zona de demostració permetent que qualsevol pugui provar tots els productes abans de comprar-los. Com sempre, la botiga comptarà amb els experts d’Apple que respondran totes les preguntes que puguin sorgir, així com el millor Servei Tècnic Oficial per a solucionar qualsevol problema amb els dispositius.

Entre els assistents, es lliuraran auriculars Beats als 5 primers clients a entrar a la botiga després de la seva inauguració a les 19:00h i es repartiran centenars de regals commemoratius de l’esdeveniment. A més, a partir de les 16:30h de la tarda i fins les 20:30h es realitzaran sortejos de productes entre els quals destaquen un iPad i un iPhone.

La nova botiga obrirà tot l’any i oferirà als reusencs els serveis propis d’una gran ciutat com Reus, com les últimes novetats d’Apple, el millor servei personalitzat, les solucions a mida per a empreses, els seminaris gratuïts més interessants per aprendre a treure el màxim partit als dispositius i desenes d’accessoris per complementar-los.