Inaugurada la Festa de l’Oli Nou – 23a Fira Oli Siurana

Els visitants poden tastar, triar i comprar 17 olis nous diferents

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, acompanyat per la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó; el director dels serveis territorials d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat, Àngel Xifré; el president del Consell Regulador de la DOP Siurana, Antoni Galcerán, i el director general de Unió Origen, Ferran Huguet, han inaugurat aquest divendres la Festa de l’Oli Nou – 23a Fira Siurana.

A l’acte inaugural també hi han participat regidors de l’Ajuntament de Reus i els representants de les entitats comercials de la ciutat que han participat en la promoció d’aquest esdeveniment.

Reus es converteix un any més en la capital de l’oli Siurana aquest divendres i dissabte, amb un extens programa dirigit a tots els públics. Durant la tarda de divendres s’han realitzat activitats dirigides al públic familiar, amb el berenar de pa amb oli i xocolata, l’actuació de titelles, el tast infantil d’oli i el taller «Petits jardiners».

La Fira de l’oli Siurana s’ha convertit en la primera fira de Catalunya on els millors productors d’oli d’oliva verge extra DOP Siurana presenten de forma conjunta l’oli nou de la temporada, i en un referent en el calendari de les fires gastronòmiques de l’àmbit català, on els visitants poden tastar, triar i comprar 17 olis nous diferents directament als elaboradors d’aquest preciat producte.