Exhaurides les entrades per a l’espectacle “La Rambla de les Floristes”

El Teatre Fortuny ha penjat el cartell d’entrades exhaurides per a l’espectacle que arriba demà a Reus des del Teatre Nacional de Catalunya, “La Rambla de les Floristes”. Aquesta obra de Josep Maria de Sagarra presenta un retrat de la societat catalana a partir d’un dels seus grans símbols, la Rambla de Barcelona.

Dirigida per Jordi Prat i Coll, aquesta gran producció que ha assolit un important èxit de públic durant tota la temporada, està protagonitzada per Rosa Boladeras i compta amb la interpretació a més de Clara Altarriba, David Anguera, Albert Ausellé, Marina Gatell, Berta Giraut, Antònia Jaume, Davo Marín, Carme Milán, Albert Mora, Carol Maukuku, Albert Pérez, Xavier Ripoll i Jacob Torres.

L’espectacle dura una hora i 50 minuts sense entreacte i és un dels espectacles inclosos a l’abonament semestral.

Argument
A la Rambla de les Flors s’hi passegen amb tota promiscuïtat les múltiples facetes de la calidoscòpica realitat barcelonina. Testimoni d’excepció de les agitacions polítiques, la parada de l’Antònia ofereix perfums i colors a tothom que s’hi vol acostar, mentre resta fidel al passeig que l’ha vist créixer. I avui, vuit dècades després que Josep Maria de Sagarra escrivís la seva oda al carrer més emblemàtic de Barcelona, la Rambla continua vertebrant les confluències de la nostra realitat.

Un clàssic del teatre català en què ressonen les commocions polítiques de dos moments estructurals en la història recent. Per una banda, l’estrena va ser el març del 1935, mesos després que Lluís Companys proclamés l’Estat català. Per l’altra, l’obra està ambientada poc abans de la revolució de la Gloriosa de 1868, amb què es posaria fi a les tres dècades del regnat d’Isabel II.