Entra en servei l’aparcament alternatiu del Velòdrom

Les 68 places de l’aparcament alternatiu habilitades a la zona del Velòdrom han entrat en servei, una vegada han finalitzat els treballs de condicionament del solar. El nou equipament s’ha obert al carrer del Ball de Diables, i amplia l’oferta d’aparcaments gratuïts de què disposa la ciutat. L’Ajuntament ha iniciat els treballs per habilitar 50 noves places al carrer de Sor Lluïsa Estivill, i avança amb les obres per posar a disposició de la ciutadania 27 5 places més a l’avinguda dels Països Catalans.

La nova zona d’aparcament del Velòdrom té el doble objectiu de posar noves places d’aparcament a disposició dels residents i oferir aparcaments alternatius a les persones que visiten Reus. Els treballs de condicionament del solar han consistit en l’anivellament del terreny i la construcció d’un gual d’accés a través del carrer del Ball de Diables.

Aquesta setmana, l’Ajuntament ha iniciat els treballs previs a les obres de condicionament del solar del carrer de Sor Lluïsa Estivill, per obrir 50 noves places d’aparcament alternatiu. El gruix dels treballs s’iniciaran a partir de la setmana que ve. El nou equipament ha de contribuir a millorar les opcions d’aparcament per als residents de la zona.

Finalment, l’Ajuntament avança a bon ritme les obres de condicionament d’un solar de l’avinguda dels Països Catalans per convertir-lo en una zona d’aparcament gratuït, amb capacitat per a uns 275 vehicles. El nou aparcament, situat prop de l’entrada a Reus per les carreteres de Falset i de Riudoms, ha de donar servei tan als residents de la zona com als visitants a la ciutat que entren a Reus per aquest dos accessos.