Els Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència celebren la tretzena edició el 14 de juny

Els diners recaptats aniran destinats a la Fundació Rosa María Vivar

El president de la Fundació Gresol, Emili Correig, el regidor en funcions, Marc Arza i el director gerent de la Fundació Gresol, Robert Moragues, durant l'acte. Foto: Laura V-M

Els Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència celebren la tretzena edició el pròxim 13 de juny a les 19 h a l’auditori Gaudí del Tecnoparc firaReus.

L’objectiu dels guardons, promoguts per la Fundació Gresol en col·laboració amb l’Ajuntament de Reus, és distingir persones que han destacat per la seva trajectòria professional i personal, pels seus mèrits i per la seva dedicació. Els premiats d’aquesta edició són: l’arquitecte Jordi Faulí, la directora d’orquestra Inma Shara, el director mèdic Borja Corcóstegui, el periodista i escriptor Víctor Amela, en esports Juan A. Samaranch, la periodista Samanta Villar, el fundador i propietari del celler Ferrer Bobet i Monvínic Sergi Ferrer-Salat, el grup teatral Tricicle, la model i actriu Irene Montalà, i el dissenyador de so Oriol Tarragó com a reusenc il·lustre.

El president de la Fundació Gresol, Emili Correig, anima a la ciutadania a que s’inscrigui i aporti el seu granet de sorra. D’altra banda, el director gerent de la Fundació Gresol, Robert Moragues, ha esmentat que “el més important és que es tracta d’un acte solidari amb un cartell molt atractiu de premiats”.

La periodista tarragonina, Danae Boronat. Serà l’encarregada de conduir la vetllada on hi haurà un sopar solidari en benefici de la Fundació Rosa María Vivar, dedicada a l’atenció de malalts d’Alzheimer. Els tiquets tenen un cost de 60 € i poden adquirir-se al web www.gresol.org.