El Teatre Fortuny inverteix 23.500 euros per canviar els lavabos d’homes

El Consorci del Teatre Fortuny inverteix un pressupost de 23.500 euros en les obres d’arranjament dels lavabos d’homes dels diferents pisos per la part del públic, des de la platea fins al tercer pis. El termini d’execució de les obres, que les du a terme l’empresa M. Vilella Constructor, és de dos mesos i es realitza aprofitant l’aturada de l’activitat al teatre dels mesos d’estiu.

De la mateixa manera, l’espai escènic du a terme durant el juliol i l’agost diferents actuacions per posar a punt altres punts del teatre i també millores en l’equipament escènic.

Per un costat, a l’escenari es realitzen treballs per consolidar i millorar el terra de fusta, es revisen els diferents sistemes elèctrics i es fan accions de condicionament dels aparells d’il·luminació.

Pel que fa al so, el Consorci del Teatre Fortuny ha destinat 10.000 euros en l’adquisició d’una nova taula amb components tecnològics d’acord amb les necessitats i característiques que actualment es requereixen.

D’altra banda, s’han realitzat arranjaments i millores en la zona de públic del pati de butaques i també en les zones del tercer pis, amb un pressupost de 2.500 euros.

Així doncs, la despesa prevista per a les millores que es duen a terme al Teatre Fortuny és de 36.000 euros i es preveu que tot pugui quedar enllestit per quan torni l’activitat escènica el pròxim mes de setembre.