El Teatre Bartrina presenta dues noves funcions accessibles a tothom

Aquest cap de setmana, el Teatre Bartrina, que recentment ha estrenat una rampa que facilita l’accés a tothom per l’entrada de la plaça del Teatre, presenta dues noves obres de teatre adaptades, per tal de facilitar l’accés a la cultura a tota la ciutadania.

El dissabte 7 de març, a les 21 h, el Consorci del Teatre Bartrina presenta «Abans que es faci fosc», una obra d’Hattie Naylor dirigida per Pep Pla que dura 75 minuts i que protagonitza l’Anna, una dona astrònoma que treballa en un planetari explicant els secrets que guarda l’univers. En aquesta ocasió, a més s’ha organitzat un fòrum post funció amb la participació de representants de la Comissió de Cultura del Col·legi de Psicologia de Catalunya. El preu de les entrades és de 20, 15 i 12 euros. Es tracta d’una funció adaptada per a persones amb discapacitat sensorial.

L’endemà, el diumenge 8 de març, a les 18 h, el Consorci del Teatre Bartrina presenta «Mon pare és un ogre!» de la companyia Cia. La Baldufa que dura 50 minuts i que protagonitza el Miquel, un home que rep una carta del seu pare, conegut com a “l’Ogre”, al cap de molts anys de no saber-ne res. El preu de l’entrada és de 6 €. Es tracta d’un espectacle accessible per a persones sordes en llengua de signes catalana (LSC).

Les entrades per aquestes dues obres es poden adquirir per Internet a través del web www.teatrebartrina.cat

Un cop adquirida l’entrada, s’aconsella fer reserva del material per a l’accessibilitat enviant un correu electrònic a taquilla@teatrebartrina.cat o bé trucant al número de telèfon 977 010 658.