El regidor Marc Arza presenta la conferència «Reus Ciutat Emprenedora» aquest dijous

El regidor de Promoció Econòmica i Urbanisme de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza, pronunciarà la conferència «Reus Ciutat Emprenedora» aquest dijous, 5 de juliol, a partir de les set de la tarda, a la sala d’actes de la Cambra de Comerç de Reus. Aquesta conferència obre el cicle que s’ha programat per commemorar el centenari del Foment Empresarial i Mercantil de Reus.

La ponència del regidor Marc Arza, responsable de Promoció Econòmica i de l’empresa municipal REDESSA, posarà èmfasi en el fet que l’emprenedoria és la característica principal de la ciutat i en com aquesta capacitat s’ha de desenvolupar en una configuració metropolitana del Camp de Tarragona.

Amb aquesta conferència, que també comptarà amb la presència de l’alcalde Carles Pellicer, continua la celebració del centenari del Foment Empresarial i Mercantil de Reus. La commemoració va començar al juny amb la inauguració de l’exposició «Reus, motor econòmic del sud de Catalunya. 100 anys del Foment Industrial i Mercantil» al Museu de Reus.

La segona conferència del cicle es farà el mes de setembre a la seu de la Fundació Reddis i comptarà amb la intervenció del doctor del Departament d’Història i Història de l’Art de la URV, membre del grup de recerca ISOCAC i professor de l’àrea de Didàctica de les Ciències socials, Agustí Agramunt, que parlarà de «Reus i la planificació viària del Camp en el temps de la Revolució Industrial».