El president de la Cambra, Jordi Just, es reuneix amb el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza

Just agraeix Arza la seva cooperació amb l’ens en els 7 anys que ha estat com a regidor en l’àmbit econòmic i empresarial

Foto de la reunió de treball del president de la Cambra, Jordi Just, amb el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, que s’ha realitzat a les instal·lacions de Fira de Reus. Foto: Cedida.

Dins la ronda de visites i contactes que el nou president de la Cambra de Reus està mantenint amb actors rellevants del teixit empresarial i institucional del territori, aquest matí Jordi Just ha visitat al regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza. Tots dos han analitzat les diverses línies en les que les dues institucions han col·laborat en els últims anys amb l’objectiu comú d’impulsar el desenvolupament econòmic i empresarial a la ciutat.

El president de la Cambra ha agraït el regidor l’esperit de col·laboració i la gran empenta que ha demostrat en els set anys com a màxim responsable municipal en aquest àmbit. Cal recordar que Arza acabarà l’actual etapa en la política municipal aquest mateix dissabte, amb la constitució dels nous ajuntaments.

D’altra banda, Just ha aprofitat per subratllar que la nova etapa de la Cambra es caracteritzarà per la continua recerca de sinergies amb l’Ajuntament, molt en particular en l’àmbit de firaReus o REDESSA, agents fonamentals de la promoció econòmica a la ciutat i el seu entorn.