El Mercat Central de Reus, al programa de TV3 «Gent de mercats»

El Mercat Central de Reus serà un dels protagonistes d’un nou programa que està gravant TV3 per explicar com és la vida dels mercats municipals de Catalunya. La gravació es va fer al mes de juny i està previst que s’emeti a la tardor.

«Gent de mercats» és una docusèrie de TV3, amb la col·laboració de Benecé Produccions, que s’endinsa en diferents mercats municipals de Catalunya a través de les persones. La directora de la producció és Tana Collados, l’especialista en gastronomia de la cadena.

La nova sèrie tindrà sis capítols i es grava amb l’objectiu d’explicar com és la vida quotidiana d’un mercat a través dels seus protagonistes. L’emissió del programa està prevista per la tardor i en cada capítol es donarà a conèixer la vida dels comerciants, dels compradors i de diferents perfils humans que passen cada dia pels mercats de Barcelona i de diverses ciutats de Catalunya.

A Reus la gravació de «Gent de mercats» es va fer durant el mes de juny, tant a l’interior del Mercat Central com a en diversos punts de Reus, en escenaris relacionats amb els paradistes o alguns dels clients habituals que també apareixeran al capítol.