El Casal de Joves treu els bucs d’assaig al carrer el 16 de juny

L’activitat Bucs al carrer és una de les propostes novedoses que porta a terme el Casal de Joves el pròxim 16 de juny a partir de les 18:00 h a la plaça d’Evarist Fàbregas. Qualsevol jove que toqui algun instrument o canti és convidat a participar i interpretar alguna peça en una activitat oberta que vol aproximar el servei dels Bucs d’Assaig a la ciutadania. El mes de juny inclou també tallers, formació i també una festa de final de curs per als estudiants de secundària el dia 8 de juny a la Palma.

Les activitats que inclou la programació de juny del Casal de Joves, un servei que gestiona la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència, són les següents:

Taller de creació musical. Per qualsevol tema és bàsic a banda d’una bona lletra, que tingui un bon ritme. Al taller aprendrem que fer una bona base. Data. 5 de juny. Hora. 18:00 a 20:00 h. Lloc. Casal de Joves la Palma. Preu. Gratuït. Edat. A partir de 12 anys.
Festa final de curs PARTY. S’acaba el curs, comença l’estiu i teniu ganes de celebrar-ho. Doncs res millor que la festa d’instituts de Reus. Discoteca, activitats, sorteigs, regals, no te la pots perdre. Data. 8 de juny. Hora. 22:00 a 1:00 h. Lloc. La Palma. Preu. Gratuït. Edat. Fins a 18 anys.

Slime. DiY. No cal explicar que és slime però potser si que vols saber com poder-lo fer a casa teva. És molt fàcil, tenim la recepta perfecte. Data. 11 de juny. Hora. 17:00 a 19:00 h. Lloc. Casal de Joves la Palma. Preu. Gratuït. Edat. A partir de 12 anys.
Aprèn anglès amb les teves cançons preferides! Converteix les teves cançons preferides en una eina per poder deixar-te anar i practicar l’anglès. Data. 14 de juny. Hora. 18:00 a 19:30 h. Lloc. Casal de Joves la Palma. Preu. Gratuït. Edat. A partir de 12 anys.
Bucs al carrer. Si cantes, toques algun instrument, etc. pots venir a l’espai dels Bucs al Carrer, muntarem bateries, amplis, guitarres, teclats, micros, tot prepara’t per poder mostrar el teu talent. Data. 16 de juny. Hora. 18:00 a 20:00 h. Lloc. Plaça Evarist Fàbregas (Pallol). Preu. Gratuït. Edat. A partir de 12 anys.

Volem postres!!!. Xef per un dia. Taller de cuina on t’ensenyarem a preparar els postres més dolços que hagis tastat mai: Xocolata, pastissos, fruita, crema, … farem una mica de tot. Data. 18 de juny. Hora. 17:00 a 19:00 h. Lloc. Casal de Joves la Palma. Preu. Gratuït. Edat. A partir de 12 anys.
Garantia Juvenil. I ara què? Acabem la feina de l’impulsor a l’Oficina Jove del Baix Camp, però abans, t’explicarem de quina manera continuar informat i quins són els plans de futur. Data. 19 de juny. Hora. 17:00 a 19:00 h. Lloc. Casal de Joves la Palma. Preu. Gratuït. Edat. A partir de 16 anys

Reussona. Vine a la gran final del concurs de música jove Reussona a Barraques. Allez!, Efecto vacio i La Tortuga que nunca tuve oferiran el seu millor repertori per endur-se el primer premi del concurs. Després actuació de Roba estesa. Data. 21 de juny. Hora. A partir de les 23:00 h. Lloc. Barraques de Reus. Preu. Gratuït.
Exhibició de graffitis. Llambordes. Els i les millors artistes del graffiti del territori es trobaran a Barraques per fer les seves creacions artístiques. durant tota la nit, a ritme de la música de Barraques. Data. 22 de juny. Hora. A partir de les 22:00 h. Lloc. Barraques de Reus. Preu. Gratuït.