Detecten 19 positius per coronavirus en una residència de Reus

17 dels positius són de residents i 2 de treballadors del centre

Imatge de la residència Monterols de Reus. GOOGLE MAPS

La residència Monterols de Reus ha detectat 19 positius per coronavirus, segons avança el Diari de Tarragona. D’aquests positius, 17 són de residents i els altres dos corresponen a treballadors del Grup Pere Mata, empresa que s’encarrega de la gestió del centre sociosanitari.

Tots els positius eren asimptomàtics i no presentaven cap característica de la malaltia, pel qual no s’ha descobert fins que aquesta setmana se’ls hi ha realitzat les proves PCR. La residència Monterols ja ha activat tots els protocols i ha aïllat els usuaris afectats en una planta del centre. Pel que fa als dos treballadors estaran en quarantena a casa seva.

Aquests 19 contagis no figuren a les dades facilitades aquest dimecres pel Departament de Salut, ja que les proves PCR necessiten més d’un dia per verificar el resultat del test. Cal recordar que la residència Monterols ja va registrar 50 positius el passat 6 de maig i que la residència Villalba, també gestionada pel Grup Pere Mata, en va registrar 23 el mes d’abril.