Denuncien un conductor que duplicava la velocitat permesa a Reus

El radar mòbil va detectar un vehicle de la marca Mercedes que circulava a la velocitat de 112 km/h. quan en aquest tram de la via el límit de velocitat està establert en 50 km/h

La Guàrdia Urbana de Reus ha instruir diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat vial contra un conductor que circulava per ciutat a una velocitat de 112 km/h en un tram urbà, on la velocitat màxima està limitada a 50 km/h.

Els fets es van produir el passat dilluns 10 de juliol a les 10:33h, quan una patrulla de la Guàrdia Urbana que estava fent un control de radar a l’alçada del número 136 de l’Av. de Salou (sortint de Reus), moment en el qual el radar mòbil va detectar un vehicle de la marca Mercedes que circulava a la velocitat de 112 km/h. quan en aquest tram de la via el límit de velocitat està establert en 50 km/h.

Per aquest motius la Guàrdia Urbana de Reus va instruir diligències al conductor, de 45 anys, per un presumpte delicte contra la seguretat vial per conduir un vehicle a motor a velocitat superior a 60 kilòmetres per hora en via urbana, les quals van ser tramitades al jutjat de guàrdia.

Aquest és el segon fet delictiu detectat per la Guàrdia Urbana durant aquest 2017 en relació a la velocitat penalment punible. El primer va tenir lloc a les 16:44 h. del 3 de febrer, quan es va detectar un altre conductor a la Av. Bellissens quan circulava a 136 km/h quan la velocitat permesa en aquell punt de la via era de 70 km/h.

Cal recordar que aquest fet delictiu es castiga per la llei amb la pena de presó de 3 a 6 mesos o amb la multa de 6 a 12 mesos o amb treballs en benefici de la comunitat de 31 a 90 dies, i en qualsevol cas a la privació del dret de conduir vehicles a motor i ciclomotors per temps superior a 1 i fins a 4 anys.