Concert del cicle “Vermusic”, el 28 de setembre a l’Institut Pere Mata

Les persones interessades a assistir a les sessions de "Vermusic" han de fer reserva prèvia

En el marc dels actes de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017, aquest dijous 28 de setembre (20:30 hores) es porta a terme a l’Institut Pere Mata el concert del cicle musical “Vermusic”, a càrrec del quartet de guitarres «22 Strings Quartet», format per Pili Ramón, Miriam Paretas, Farid Bechara (guitarres), i Óscar Laso (contrabaix).

22 Strings Quartet no es centra en un sol estil musical; es passeja entre la música tradicional llatinoamericana, passant per la música europea de diverses èpoques, fent un repàs per la música espanyola, fins a arribar als tangos i milongas propis de la música d’ultramar.

Les persones interessades a assistir a les sessions de “Vermusic” han de fer reserva prèvia (l’entrada és gratuïta) a través del telèfon 977 010 200 o bé al correu electrònic de l’oficina de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017. Aquesta iniciativa musical cultural és promoguda i patrocinada per Vermuts Miró -mecenes de la Capital de la Cultura Catalana- en col·laboració amb l’Ajuntament de Reus.

Vermusic és una sèrie de vuit concerts musicals que finalitzen el dia 17 de novembre i que es realitzen amb l’objectiu d’ampliar la difusió, l’ús i el prestigi social de la llengua i la cultura catalanes, incrementar la cohesió cultural dels territoris, oferir una sèrie d’actes culturals lligats amb Reus i la seva àrea d’influència i, finalment, promocionar i projectar el municipi designat com a Capital de la Cultura Catalana 2017, tant a l’interior com a l’exterior del país.