Cap de setmana teatral al Bartrina

Sergi Belbel aterra al Teatre Bartrina aquest dissabte dia 16 de novembre a les 21:00 h amb la representació de “Vaselina”, de Gabriele di Luca. Aquesta obra és una coproducció de la Sala Trono, el Teatre de Tarragona, Teatres de Valls, Teatre Àngel Guimerà del Vendrell, Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortos a i el mateix Teatre Bartrina. Lluïsa Castell o Joan Negrié són alguns dels intèrprets de “Vaselina” i n’encapçalen el repartiment.

Els Estats Units i els països aliats acaben de bombardejar Mèxic per destruir totes les seves plantacions de droga. En Fil i en Charlie cultiven quantitats de marihuana al seu país per poder donar un gran cop a les seves vides: invertir el funcionament del mercat i exportar-la a Mèxic. A ells se’ls hi afegirà la Wanda i la mare del Fil, la Mina. Tot es complica quan, després de quinze anys d’abscència, torna a casa el pare del Fil, i exmarit de la Mina, desvetllant a tots, el seu perillós secret. La durada de l’obra és de 90 minuts. Preu: 20€-15€-12€.

L’endemà diumenge dia 17 de novembre, a les 18:00 h, el mateix Belbel dirigeix “Una gossa en un descampat”, de Clàudia Cedó. Aquesta és una producció de la Sala Beckett i del Grec 2018 Festival de Barcelona. Pep Ambròs o Anna Barrachina són alguns dels protagonistes d’”Una gossa en un descampat”.

L’obra explica la història de superació de la Júlia i en Pau, que esperen un nen que acaben perdent. S’enfronten al fet de parir una criatura morta, a aprendre alguna cosa de tot això, de plantar cara al monstre de les pròpies pors. Descobrir que tens uns recursos amagats en un racó del teu soterrani que surten quan els necessites, quan els invoques. La durada de l’obra és de 90 minuts. Preu: 20€-15€-12€.