Arriben a Reus les jornades per tractar la Prevenció de Riscos Laborals

Paco Lari, director general de Salut i Treball, i Astrid Barqué, directora de Vitampleni, assistiran a la Cambra de Comerç de Reus el proper 4 d’octubre a les 9:30h del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Esmorzar Cambra”, que organitza la Corporació reusenca en col·laboració, en aquesta ocasió, amb Salut i Treball, una empresa referent en serveis de prevenció de riscos laborals.

Barqué parlarà de “Vols millorar la productivitat? Millora la salut del teu equip!”. En el decurs de la seva intervenció, explicarà que la clau per poder rendir al màxim, tant a la feina com en els diferents moments de la vida, és estar sa. La qual cosa permet aprofitar activament el temps, aconseguir els objectius fixats i ser, alhora, una persona més feliç.

Per això Astrid Barqué repassarà aquells aspectes decisius que cal treballar i potenciar si volem tenir una bona salut a la feina i a la vida. I explicarà com poden aplicar-ho les empreses per convertir-se en empreses saludables, que són aquelles que han aconseguit crear equips de treball més feliços i, per tant, més eficaços i proactius.

Barqué és diplomada en Educació física, llicenciada en Ciències de l’esport, coach nutricional i titulada en Cuina natural i terapèutica. És professora a la Universitat Internacional de Catalunya en el grau d’Educació Física. A més, és professora experta a la UOC en el postgrau d’Alimentació Esportiva.

Ha creat Vitampleni, un projecte empresarial on es dedica a crear continguts d’hàbits saludables per a les empreses, fer tallers d’alimentació saludable a l’aula de cuina del seu centre i als centres que ho sol·liciten. Fa també equip amb nutricionistes, dietistes, i psiconeuroinmunòlegs del centre Vitampleni per fer assessoraments alimentaris personalitzats i ajudar a les persones a menjar millor i a estar més sanes.

Salut i Treball, Servei de Prevenció de Riscos Laborals, és un Servei de Prevenció Aliè degudament acreditat i amb reconeguda experiència per tal d’oferir, amb les màximes garanties, un servei acurat en el camp de les àrees preventives de: Seguretat, Higiene industrial, Ergonomia i psicosociologia i Medicina del treball.

Els serveis específics pel sector de la Construcció: formació segons conveni, coordinació de seguretat a les obres i elaboració de plans de seguretat; més el foment d’hàbits saludables a les empreses fan de Salut i Treball un referent i complementen la seva vocació d’atenció integral i, també, de consultoria.