ALDI obre un nou supermercat a Reus

El nou establiment, la botiga número 11 a la província de Tarragona, obrirà les seves portes el pròxim 28 d’agost

Imatge d'un dels supermercats de la cadena Aldi.

La cadena de supermercats ALDI obrirà, el pròxim 28 d’agost, un nou establiment a la localitat catalana de Reus, amb l’objectiu d’estar més a prop dels clients i oferir-los una experiència de compra optimitzada amb un model de botiga modern, còmode i senzill.

Aquesta obertura s’emmarca en el pla d’expansió d’ALDI a la Província de Tarragona, on compta amb 11 establiments.

Aquest nou supermercat, ubicat a l’avinguda de Salou, 171 i amb una superfície de 1100m2, suposa el tancament de l’establiment que ALDI té al polígon La Roureda, al carrer Nicaragua, 1 Esq. Carrer Uruguay, PP, a la mateixa localitat de Reus. Aquestes noves instal·lacions, a més de garantir la plantilla de 8 persones del supermercat anterior, generaran 6 nous llocs de treball addicionals i comptaran amb 88 places d’aparcament. L’horari comercial serà de dilluns a dissabte, de 9h a 21.30h.

ALDI té com a objectiu seguir oferint la millor qualitat al millor preu en un ampli assortiment de productes en les categories d’alimentació, drogueria, higiene i basar. Al supermercat ALDI de Reus, els clients podran trobar més de 2100 productes amb tot el necessari per realitzar una compra completa, amb una cuidada selecció de productes frescos, envasats, regionals i més de 200 productes ecològics, sempre amb un fort compromís amb la qualitat. En el marc de la seva aposta pel producte fresc de qualitat i proximitat, ALDI ha presentat El Mercado de ALDI, una nova marca de productes frescos que inclou al voltant de 300 articles de fruites, verdures, carn, peix i ous.

Els clients que assisteixin al supermercat el dia de la inauguració podran gaudir de promocions i obsequis especials, a més d’una degustació de productes i receptes típiques de la regió elaborades amb productes ALDI.