Ajornat l’espectacle “Una gossa en un descampat” d’aquest dissabte al Teatre Bartrina

El Consorci del Teatre Bartrina i la Sala Beckett han decidit conjuntament ajornar la representació de l’espectacle “Una gossa en un descampat” que s’havia de fer aquest dissabte a l’espai escènic reusenc atesa la convocatòria de manifestació a Barcelona prevista per al mateix dissabte a la tarda.

La nova data prevista per a la representació a Reus de l’espectacle és el diumenge dia 17 de novembre, a les 18:00 h.

Les entrades són vàlides igualment malgrat el canvi de data, o sigui que totes les persones que l’hagin adquirit no caldrà que facin cap canvi. En cas que no puguin assistir-hi o per a qualsevol altre dubte es poden posar en contacte amb el Teatre Bartrina els matins des de les 9:00 h fins a les 15:00 h o a la tarda des de les 18:00 h fins a les 20:00 h (directament a taquilla).

Sinopsi
“Una gossa en un descampat”, de Clàudia Cedó, és una producció de la Sala Beckett i del Grec 2018 Festival de Barcelona. Dirigida per Sergi Belbel, està interpretada per Pep Ambròs, Anna Barrachina, Queralt Casasayas, Vicky Luengo, Xavi Ricart i Maria Rodríguez. En aquesta obra, el personatge protagonista (Júlia) està desdoblat en dos (Júlia 1 i Júlia 2).

La Júlia i el Pau esperen un nen. Ella està de cinc mesos quan l’embaràs es complica. Arriben a l’hospital esperant que els diguin que el mal de panxa és normal, però se’ls queden ingressats. En una setmana hauran de fer-se a la idea que perden el seu fill. Passaran per moments difícils, intensos, feliços, dramàtics i còmics, tot alhora, tot un garbuix.

“Una gossa en un descampat” explica la història de superació d’aquesta parella que, com tantes d’altres, haurà d’enfrontar-se al fet de parir una criatura morta. Aprendre alguna cosa de tot això. Plantar cara al monstre de les pròpies pors…