Afectacions al trànsit amb motiu dels actes de Setmana Santa

La plaça d’Hèrcules amb Misericòrdia. Cr. Balmes amb Pintor Bergadà seran alguns carrers que quedaran tallats

El Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana informa de les afectacions al trànist que hi haurà a la ciutat amb motiu de activitats religioses que es desenvoluparan a la via pública amb motiu de la Setmana Santa. A continuació es detallen els talls de circulació i prohibicions d’estacionament causats pels actes més destacats. La relació completa d’afectacions al trànsit es pot consultar a l’apartat de mobilitat de reus.cat.

Dimarts Sant, 27 de març: Processó de l’Amargura.

 • Talls de circulació: C. Arnavat i Vilaró amb Riera de Miró. C. Arnavat i Vilaró (sortida pàrking Àrea Miró). Raval Robuster amb Batan. C. Roser amb Plaça Catalunya (Direcció Dr. Robert). Carrer Santa Anna amb Raval Santa Anna. C. Amargura a l’alçada de C. Sant Vicenç. Carrer d’en Vilar. Plaça Pintor Fortuny (en direcció Prat de la Riba). C. Sant Joan amb President Companys i Pl. de les Oques. C. Pere Odena amb C. Sant Llorenç. C. dels Recs (C. Sant Joan i Av. Prat de la Riba). C. Plaça d’Hèrcules amb C. Misericòrdia. C. Pintor Bergadà amb C. Balmes
 • Prohibició d’estacionament (de 14 a 24 h): Plaça de la Sang, Plaça Catalunya (cantonada C. Galanes), Raval de Santa Anna, Raval de Jesús, Raval Martí Folguera, Plaça Sant Francesc.

Dimecres Sant, 28 de març: Processó penitencial

 • Talls de circulació: Accessos al C. Mas de l’ Abelló (des del C. Mas de Macià Vilà i des del C. Mare de Déu de Puigcerver). Rotonda de l’autovia de Bellissens (accés als carres Mas Pellicer i Mas Abelló). Accés al carrer Mas Pellicer (carrer accés al col·legi Rosa Sensat.). C. Sol i Ortega (alçada C. del Treball i sota del pont), per evitar l’entrada de vehicles en direcció a l’Av. Mas de l’Abelló. Autovia de Bellissens (rotonda alçada C. Treball) tall provisional durant l’acompanyament a realitzar fins a l’església de Sant Francesc.
 • Prohibició d’estacionament (de 13.00 a 24.00h): C. Mas de l’Abelló. (en tot el recorregut). C. Mare de Deu de Puigcerver (tram senyalitzat).

Dimecres, 28 de març: Processó del Prendiment

 • Talls de circulació: C. Arnavat i Vilaró amb Riera de Miró. C. Arnavat i Vilaró (sortida pàrquing Àrea Miró). C. Eugeni Mata amb Raval Sant Pere. C. Batan amb Raval Robuster. Raval Santa Anna amb C. Salvador Espriu. Plaça de Prim amb Raval de Jesús (en direcció Sant Llorenç). Plaça de les Oques amb Sant Joan, tall de vehicles grans que no puguin passar per Sant Llorenç. Plaça d’Hèrcules amb Misericòrdia. C. Pintor Bergadà amb C. Balmes. Rv. Santa Anna amb C. Santa Anna. C. Sant Joan amb C. del Recs.
 • Prohibició d’estacionaments (de 14.00 a 24.00h): Plaça de la Sang, Raval de Sant Pere, Raval Robuster (fins C. Batan), Plaça Mercadal, Raval Jesús, Raval Martí Folguera, C. Misericòrdia, Plaça Sant Francesc.
 • Prohibició d’estacionaments (de 18.00 a 24.00h): C. Balmes (des de l’Av. Jaume I fins el C. Escorredors de Sant Francesc, costat IES Salvador Vilaseca) , per poder aparcar tots els vehicles de l’organització i participants de fora de la ciutat convidats a la processó (portaran acreditació visible).

Dijous Sant, 29 de març: Processó del Silenci

 • Talls de circulació: Plaça d’Hèrcules amb Misericòrdia. Cr. Balmes amb Pintor Bergadà. Cr. Balmes amb Mare Teresa Guasch. Cr. Racona amb Cr. De l’Abadia (Pl. Teatre). Raval de Santa Anna amb Salvador Espriu. C. Amargura amb C. Sant Vicenç. Cr. Amargura amb Cr. St. Magí Alegre. Plaça Pintor Fortuny amb Plaça Llibertat. Travessera de Sant Pau amb carrer Sant Pau. C. Sant Joan amb Av. President Companys. (desviar vehicles). Cr. Sant Joan amb Cr. Recs. Raval Jesús amb Alt Sant Salvador tall definitiu
 • Prohibició d’estacionament (de 14.00 a les 24.00h): Plaça de St. Francesc, Raval de Robuster, Pl. Mercadal, C. Josep Sardà i Cailà.

Divendres Sant, 30 de març: Via Crucis St. Joan

 • Talls de circulació: Plaça Pintor Fortuny amb Llibertat, C. Josep Sardà i Cailà amb C. Sant Joan, Plaça del Nen de les Oques amb Ps Sunyer i C. St. Joan. Av. Part de la Riba amb Ps. Sunyer, C. Sant Joan amb Av., President Companys, Pl. Joan Rebull amb Ps. Mata, C. Ample (i accessos), Pl. Llibertat amb C. Dr. Abelló, Plaça Pintor Fortuny amb C. Amargura, Av. Prat de la Riba amb C. Sant Pau i Sant Blai, C. Joan Martell amb C. Victòria.
 • Prohibició d’estacionament (de 00.00 a les 10.00h): A tot el C. Josep Sardà i Cailà. C. Sant Joan (des del C. Sardà i Cailà fins a la Pl. de les Oques). Ps. Sunyer (des de l’Av. Prat de la Riba fins a la Pl. Joan Rebull, sentit ascendent. A tot el C. Ample. Pl. Llibertat (des del C. Ample fins a la Pl. Pintor Fortuny.

Divendres Sant, 30 de març: Via Crucis St. Bernat Calbó

 • Talls de circulació (a partir de les 07.00h): Av. Salou amb C. Mossèn J. Panisello Chárlez. C. Antiquaris amb C. Guipúscoa. C. Astorga amb Manuel Vázquez Montalbán. C. Astorga amb C. Frederic Urales. C. Astorga amb Av. Mediterrani. Av. Salou amb Av. Mediterrani. Av. Salou alçada C. Biscaia
 • Prohibició d’estacionament a les zones afectades pel recorregut de la Processó (de les 00.00h fins a les 14.00h): Plaça Gabriel i Ferrater (davant de la parròquia). C/ Montalban. C/ Navarra, C/ Frederic Urales. Av. Mediterrani. (fins rotonda C. Astorga). Av. Mediterrani. (per anar al C/ Frederic Urales. C/ València. C/ Castella. C/ Catalunya. C/ Guipúscoa. Pl. Gabriel i Ferrater (interior plaça)

Divendres Sant, 30de març: Via Crucis St. Josep Obrer

 • Talls de circulació: Accessos al cr. Mas de l’ Abelló. Cr. Mas dels Ossos (des de l’Cr. Abelló fins al C. Mas Tallapedra). Cr. Mas de Macià Vila (accessos). Cr. Mas d’Iglesias cantonada C. Mas de Tallapedra. Cr. Mas Pellicer (entre Autovia Bellisens i Av. Mas de l’Abelló). Cr. Mas del Carpa impedir l’accés a Cr. Mas Macià Vila.
 • Prohibició d’estacionament: Tot el recorregut (de les 00.00 a les 11.00h) excepte Cr. Mas dels Ossos.

Divendres Sant, 30 de març: Via Crucis Puríssima Sang

 • Talls de circulació: Tancament de carrers afectats al recorregut.
 • Prohibició d’estacionament (de 08.00 a les 24.00h): Plaça de la Sang i raval de Robuster (des del C. Batan al C. Raseta de Sales)

Divendres Sant, 30 de març: Processó de les Tres Gràcies

 • Talls de circulació: C. Arnavat i Vilaró amb Riera Miró. C. Eugeni Mata amb Raval de Sant Pere. Raval de Sant Pere amb C. Batan. Plaça Mercadal amb C. Major.
 • Prohibició d’estacionament (de 08.00 a les 24.00h): Plaça de la Sang i raval de Robuster (des del C. Batan al C. Raseta de Sales)

Divendres Sant, 30 de març: Processó del Sant Enterrament

 • Talls de circulació: Av. Jaume I amb C. Balmes. Plaça Hèrcules amb C. Misericòrdia. C. Misericòrdia amb Plaça Sant Francesc. C. Balmes amb C. Pintor Berguedà. Plaça del Nen de les Oques amb C. Sant Joan. C. Sant Joan amb Av. President Companys. C. Sant Joan amb C. del Recs. C. Amargura amb C. Santa Anna. Plaça Catalunya amb C. Roser (desviar C. Doctor Robert). Riera de Miró amb C. Arnavat i Vilaró / C. Eugeni Mata. C. Hospital amb C. Hortensi Güell
 • Prohibició d’estacionament (de les 14.00 a les 24.00h): Pl. Mercadal. Raval de Robuster. Raval Martí Folguera. Raval de Jesús. C. Sant Joan (taxis). Raval Santa Anna. Pl. Catalunya. Raval del Pallol. Pl. de la Sang. Raval de Sant Pere.