Afectacions de trànsit a Reus per la Cavalcada de Reis

Començarà a les 18:30 h des del capdamunt del carrer Ample i acabarà a la plaça del Mercadal

Tot a punt a Reus per a l’arribada dels Reis Mags de l’Orient a la ciutat, aquest diumenge 5 de gener. Al voltant de de les 16:30h, les avionetes de Ses Majestats sobrevolaran el parc de Sant Jordi, de camí cap a l’aeroport de Reus, on aterraran.

Tot seguit, els tres Reis Mags es desplaçaran en carruatge a la plaça d’Anton Borrell, al parc de Sant Jordi, on es farà l’acte d’arribada i benvinguda a la ciutat, en companyia de la Banda del Pare Manyanet. Després de les salutacions institucionals amb l’alcalde i la resta de membres de la corporació, Ses Majestats iniciaran un recorregut per diferents indrets de la ciutat.

Els Reis es desplaçaran fins l’Hospital Sant Joan on aniran a visitar els nens que estiguin ingressats.

Recorregut de la Cavalcada

La Cavalcada de Reis començarà a les 18:30 h des del capdamunt del carrer Ample i iniciarà el seu recorregut pels següents carrers:

Carrer Ample, avinguda Prat de la Riba, avinguda president Companys, carrer de Sant Joan, el tomb de ravals, carrer de Salvador Espriu, carrer de l’Amargura i en arribar a la plaça del Pintor Fortuny, només els Reis damunt les bigues romanes i el seu seguici baixaran pel carrer de Llovera fins a la plaça del Mercadal.

Un cop al Mercadal, Ses Majestats sortiran al balcó de l’Ajuntament per rebre les claus de la ciutat.

App Reus City

L’app de promoció de ciutat de l’Ajuntament de Reus, Reus City, permetrà localitzar el punt on es troben els Reis durant el seu recorregut. Per accedir-hi, cal tenir l’app Reus City descarregada al mòbil i la geolocalització del dispositiu activada.

Afectacions de mobilitat
Durant la jornada del 5 de gener es preveuen incidències de mobilitat a tots els carrers i espais públics afectats per la Cavalcada de Reis, tant dels vials per on transcorrerà com per espais adjacents (podeu descarregar-vos el plànol d’afectacions al fitxer adjunt a peu de pàgina).

Mentre durin les restriccions de trànsit amb motiu de la Cavalcada, es veurà afectat el servei de Reus Transport. Quan es restableixi la circulació, els autobusos tornaran al recorregut habitual.

Recollida de cartes

Aquest divendres 3 de gener i també dissabte 4 de gener els patges de Ses Majestats encara recolliran cartes dels nens adreçades als Reis d’Orient als jardins de la Casa Rull (carrer de Sant Joan, 27). L’horari de recollida de cartes és divendres, de 17:00 h a 20:00 h, i dissabte també el matí d’11:00 a 13:00 h i de 17:00 a 20:00 h. També es poden fer enviaments de les cartes per correu electrònic des del web de reis.reus.cat.