Activitats amb motiu de la Setmana de Prevenció de Residus

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d'un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea, per tal d'organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus

Imatge de residus. CEDIDA

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus, amb la col·laboració d’altres empreses i departaments municipals, organitza diverses activitats amb motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus:

  • «Menys plàstics i més vida»: Exposició produïda per l’Agència Catalana de l’Aigua que es pot visitar al Mercat Central fins el dissabte 16 de novembre, i entre el 18 i el 20 de novembre al Mercat del Carrilet.
  • «Saps quan contamines amb el teu desplaçament?» Un a l’estand interactiu de ciència ciutadana d’AtmOOS insatl·lat a la biblioteca Xavier Amorós t’ho explica. Aquest dissabte 16 de novembre a la Biblioteca Central Xavier Amorós, de 10:00 a 13:30h.
  • «Planeta amenaçat, titelles al rescat!» aquest dissabte a les 11:30h a la Biblioteca Xavier Amoròs. De la mà del Doctor Climàtic, l’ós Pol i la família Voramar viatjarem al cor del canvi climàtic! a càrrec de Marionetes Nòmades.  Un taller interactiu, multisensorial i lúdic per aprendre jugant. Edat recomanada entre 6 i 10 anys. Organitza: Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d’un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea, per tal d’organitzar durant una mateixa setmana i arreu d’Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. Els objectius de la setmana Europea són: Donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en aquesta matèria; fomentar accions sostenibles per reduir els residus arreu d’Europa; fer públic les tasques dutes a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus; i fer canviar el comportament quotidià dels europeus (consum, producció).