A la venda les entrades per al concert d’Ana Belén

Des d’aquest matí està operatiu el sistema de venda anticipada de les entrades per al concert que la reconeguda cantant Ana Belén farà a Reus el pròxim dia 30 de juny en el marc del programa del FAR i com a cloenda de la Festa Major de Sant Pere. Les entrades es poden comprar directament a les taquilles dels teatres Bartrina o Fortuny, o online a través del següent enllaç http://www.reus.cat/agenda/ana-belen .

El concert d’Ana Belén, que començarà a les 21:00 h i es farà a la plaça d’Anton Borrell, està inclòs al Festival de les Arts de Reus 2019. La veu de l’artista acarícia la música a “Vida”, el seu primer àlbum amb cançons inèdites en 11 anys: una col·lecció de composicions d’un desbordant optimisme que interpreta amb el coratge i la sensibilitat que la caracteritzen.

Les entrades oscil·len entre els 45 euros, 35 euros i 25 euros.

La programació del FAR
Després de la realització en el marc de la programació del FAR de quatre concerts del cicle Música als Barris el passat mes de maig, les activitats previstes en el marc del festival es reprendran aquest mes de juny. Concretament, el dia 15 de juny, a la plaça de la Llibertat, actuaran els grups Els Catarres i Búhos, dues propostes festives que ompliran de festa la plaça. Ambós grups presentaran davant el públic els seus darrers treballs discogràfics “Tots els meus principis” i “La gran vida”, respectivament. El concert, que forma part també de la programació de la Festa Major de Sant Pere 2019, començarà a les 21: 30 h i és gratuït.

Finalment, la darrera proposta del FAR serà “Una nit amb la Beth”, un concert que es farà el dia 4 de juliol, a les 21:00 h, a l’Institut Pere Mata. Una de les veus més internacionals del nostre país, Beth Rodergas, regalarà una vetllada musical inoblidable fent un repàs per aquells temes que més l’han significat i presentant alhora una acurada selecció de cançons de tots els temps, versionades (amb piano) expressament per al festival.