Més de 400 estudiants reusencs participaran en la Gimcana de l’alimentació saludable

Aquesta activitat per aprendre sobre l'alimentació compte amb la participació de 9 escoles

Els dies 14 i 16 de març, la Gimcana de l’alimentació saludable reunirà més de 400 alumnes de 6è de Primària als Mercats de Reus. La Gimcana és una activitat adreçada als alumnes de 6è d’educació primària de la ciutat amb l’objectiu de promoure i millorar els hàbits alimentaris, valorar la riquesa alimentària del nostre entorn i conèixer i veure els productes frescos.

El dimarts 14 de març, entre les 9:30 h i les 12:00 h, més de 160 alumnes faran les proves de la Gimcana al Mercat del Carrilet. El dijous 16 de març, a partir de les 9:15 h i fins a les 12:00 h, 245 alumnes més faran la Gimcana al Mercat Central.

Com en les edicions anteriors, els alumnes es repartiran en grups un cop arribin als mercats i hauran de respondre diverses preguntes i fer proves relacionades amb l’alimentació, la salut i els productes frescos i de mercat. Per fer-ho, es mouran per les diferents parades i hauran de completar la Gimcana en un temps determinat.

Amb la participació de 9 escoles
La 4a Gimcana de l’alimentació saludable compta amb la participació de les escoles següents: Marià Fortuny, Alberich i Casas, Pompeu Fabra i Rosa Sensat, que faran la prova al Mercat del Carrilet; i General Prim, La Salle, Ciutat de Reus, Cèlia Artiga i Sant Josep, que participaran al Mercat Central.

L’Ajuntament de Reus, a través de la Regidoria de Salut, s’encarrega de l’organització amb la col·laboració de les regidories de Via Pública, d’Ensenyament i Política Lingüística, dels Mercats de Reus i la URV, amb la participació d’alumnes del Grau de Nutrició Humana i Dietètica de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut.