Mariluz Caballero és la candidata nº6 de Junts per Reus

L’acte de presentació de Mariluz Caballero s’ha realitzat la Plaça de la Ràdio, al barri del Carrilet, on ella s’hi ha criat i d’on s’hi sent ben arrelada. L’alcalde Carles Pellicer ha estat qui ha introduït a Caballero, elogiant “que sigui una persona que ha viscut la transformació i creixement del barri i que coneix bé a les persones que hi viuen”. Precisament, ha destacat que la proximitat és un dels valors principals de la candidatura i del qual se’n sent orgullós. “La política local necessita perfils així, persones que anteposin el projecte a la persona” ha afegit Pellicer.

Mariluz Caballero ha volgut reivindicar el seu perfil ideològic, que s’ha definit com “moderada i pragmàtica”, puntualitzant que procedeix de Convergència i que “manté els seus valors, entenent la política com una resposta responsable a la ràpida evolució de la societat”. El factor clau per decidir-se formar part del projecte va ser “que l’equip estaria format per persones que cobririen totes les sensibilitats i disposats a treballar per la nostra ciutat, Reus.”

A l’acte també ha participat l’exconseller de la Generalitat Jordi Baiget, amic que va conéixer en la seva etapa a la Universitat, i que també li ha volgut dedicar unes paraules d’elogi.

Caballero es suma com a nº6 a una llista formada majoritàriament per dones en les primeres posicions, amb l’excepció del cap de llista, Carles Pellicer, i del numero 5, Pep Cuerba.