La CUP ofereix a Noemí Llauradó liderar un govern alternatiu d’esquerres i republicà

Emplacem Noemí Llauradó a generar les condicions necessàries per articular un projecte de canvi a Reus i, amb els nostres vots, investir-la com a primera alcaldessa de la ciutat

Durant la campanya electoral hem defensat que la ciutat necessita una alternativa al govern de Carles Pellicer i Daniel Rubio, amb una agenda indiscutiblement social i de majoria republicana. Després que ho hagi deliberat l’assemblea de la CUP de Reus i amb un mandat molt clar, oferim el nostre suport a Noemí Llauradó i a Esquerra Republicana perquè lideri una aposta valenta pel govern municipal de Reus.

Emplacem Noemí Llauradó a generar les condicions necessàries per articular un projecte de canvi a Reus i, amb els nostres vots, investir-la com a primera alcaldessa de la ciutat. La posició obtinguda a les eleccions municipals ens obliga a evitar, a tota costa, ser la crossa d’un govern de Carles Pellicer (apuntalat per Daniel Rubio) que, durant el mandat del 2015 – 2019, ha declarat la guerra a les famílies vulnerables, amb unes polítiques socials i de seguretat nefastes.

D’altra banda, celebrem que finalment s’hagi arxivat la causa judicial contra la nostra companya Mariona Quadrada, després que Ciutadans la denunciés per un delicte d’odi inexistent. Poc a poc, i fruit de la unió i la solidaritat contra la repressió política, es van tancant les causes judicials al Camp: la setmana passada, es va arxivar la investigació per la vaga del 8 de novembre.