ERC Reus proposa a l’advocat Daniel Recasens com a número 2 per a les eleccions municipals

Recasens és membre de la Junta de l’Associació d’Advocats Voluntaris 1 d’Octubre i forma part de Juristes per la Independència

Daniel Recasens i Noemí Llauradó durant la presentació. Foto: Laura Vargas-Machuca

ERC de Reus ha presentat a Daniel Recasens com a número dos de la llista per a les eleccions municipals del maig de 2019. Així ho ha donat ha conèixer la candidata a l’alcaldia de Reus, Noemí Llauradó, la qual ha esmentat que amb l’elecció de Recasens es compleix el propòsit del partit de presentar una llista cremallera. D’aquesta manera,  la regidora de Participació, Ciutadania i Transparència a l’Ajuntament de Reus, Montserrat Flores, ocuparia el número tres de la llista.  

Llauradó ha insistit en la voluntat d’incorporar persones independents més enllà de la militància, que siguin un reflex de la societat reusenca, capaços de governar la ciutat amb el suport de la ciutadania i amb unes qualitats personals i professionals destacables.

La regidora de Salut ha esmentat que “hem intensificat esforços perquè necessitem que ERC Reus tregui els millors resultats possibles. Volem que el futur de Reus sigui molt millor”. Confia plenament en Recasens i està contenta amb l’elecció.

Daniel Recasens és advocat en exercici i mediador familiar. Forma part de la Junta de l’Associació d’Advocats Voluntaris 1 d’Octubre i és membre de Juristes per la Independència i de la Comissió de Llengua del Col·legi d’Advocats de Reus, a més d’escriptor. Ha format part de les taules ciutadanes que ERC organitza i diu que quan li van proposar anar de número 2 a les llistes el va sorprendre, “perquè la meva formació és estricament jurídica, però vaig acceptar encantat”. Es defineix com un reusenc enamorat de la ciutat i la possibilitat de posar els seus esforços i dedicació al servei de Reus l’omple d’orgull.

El candidat ha conclòs comentant que ERC és un partit que el representa i ha valorat que sempre ha estat clar a l’hora de definir el seu objectiu: Esquerra, republicana i catalana.