En Comú Podem ha presentat els pressupostos a Reus després de tancar un pre-acord amb el PSOE

Els diputats Alicia Ramos, i Felix Alonso, han presentat aquest dissabte a Reus les propostes que el seu grup al congrés, En Comú Podem, que forma part del grup confederal d’Unidos Podemos, han aportat al pre-acord pressupostari que van tancar amb el PSOE el passat mes d’octubre.

En Comú Podem guanyadora a Reus de les dos ultimes eleccions estatals, ha acabat la gira per Catalunya, amb el nom de “Posem Catalunya en Marxa” a la ciutat de Reus amb la finalitat de donar a conèixer l’acord de pressupostos generals alo que hem arribat amb el Govern es l’oportunitat que la gent comuna necessitem per donar-li un nou rumb a Catalunya.

L’acte que ha consistit amb un torn obert de preguntes i debats entre diputats d’En Comú Podem i els ciutadans a la Plaça Evarist Fàbregas i Pam (El Pallol) que han volgut intervenir ha comptat amb la participació dels diputats Felix Alonso i Alicia Ramos i la Secretaria General de Podem Reus, Pilar Flamenco. Aixi mateix s’ha debatut sobre habitatge, memoria historica, condicions dels treballadors d’ensenyament i salut, les municipalitzacions de servei entre d’altres temes.

L’acte s’ha amenitzat amb un vermut de Reus.

Des de En Comú Podem no veiem excusa possible per no donar suport a uns pressupostos que ajudaran a totes les persones en el seu dia a dia, i en especial al conjunt de la societat catalana, així com la necessitat d’aprovar a Catalunya uns pressupostos més socials, i que reverteixin les retallades mantingudes fins al moment.