Obre la convocatòria per a l’ús esportiu del Polilleuger Municipal Cèlia Artiga

Les peticions s’hauran de presentar al Registre de l’Oficina d’Atenció a l’Usuari de Reus Esport i Lleure SA

Polilleuger Municipal Cèlia Artiga

Reus Esport i Lleure ha obert la convocatòria extraordinària per a la petició d’usos esportius del nou polilleuger Municipal Cèlia Artiga, un cop finalitzades les obres de construcció d’aquest nou equipament. La franja horària a sol·licitar és de dilluns a divendres de 18:00 h a 22:30 h per a entrenaments i, dissabtes tarda i diumenges matí o tarda, per competició. L’horari escolar i extraescolar, així com els dissabtes al matí es reservaran a les peticions escolars del mateix centre o altres centres de proximitat.

 

La convocatòria estableix qui pot fer la petició així com els criteris de concessió. Les peticions s’hauran de presentar al Registre de l’Oficina d’Atenció a l’Usuari de Reus Esport i Lleure SA al carrer Mallorca, 1 emplenant els formularis que es poden descarregar del lloc web de l’empresa municipal  www.reusesport.cat/

 

El termini de presentació finalitza el 24 de setembre i la previsió d’inici de temporada per aquest nou equipament està previst inicialment per la setmana del 5 d’octubre.