Mas Pintat reprèn el servei d’orientació i acompanyament a les famílies

El Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF) de Mas Pintat reprèn els seus serveis per donar suport a totes les famílies que ho necessitin, en especial en aquest moment de la pandèmia COVID19. La represa es farà amb el servei d’una psicòloga i una dietista-nutricionista, que passaran a formar part de l’equip d’atenció individualitzada.

El SOAF és un servei universal, preventiu i gratuït dirigit a totes les famílies de Reus, que necessiten atenció personalitzada, informació i orientació davant de problemes específics i/o de caràcter general. Té com a finalitat potenciar les habilitats parentals mitjançant mesures d’orientació i suport específic per afavorir el benestar de la família.

Per tal de poder-se acollir al servei es pot sol·licitar una consulta al correu electrònic maspintat@reus.cat.

L’objectiu de Mas Pintat és continuar al costat de les famílies especialment en aquests moments nous en què es viuen situacions noves a les llars, tant pel que fa a la interacció entre les famílies, com en les necessitats respecte a la criança i relacions entre pares i els seus fills i filles.