L’escriptor Joel Santamaria publica la novel·la ‘Nocturnalia’, ambientada a Tarraco

Es tracta de la seva tercera obra després de 'Dies irae' i 'Humanofobia'

L’escriptor reusenc Joel Santamaria ha publicat l’obra ‘Nocturnalia’, una novel·la entre els gèneres històric i fantàstic que tracta sobre la bruixeria i la màgia negra a una decadent Tarraco a finals del segle III. La història comença quan el centurió Constante Barsemis i el seu llibert arriben a la ciutat per visitar la seva germana, però tot canvia quan el seu cunyat li demana ajuda per resoldre uns misteriosos casos de families assassinades que els portarà a un mon d’obscuritat.

D’aquesta forma, ‘Nocturnalia’ s’endinsa en una de les èpoques més desconegudes de l’Imperi Romà, cap a finals del segle III. Un període turbulent i ple de caos i confusió en què proliferaven els cultes mistèrics orientals, la màgia negra i l’adoració a les divinitats infernals.

‘Nocturnalia’, que ja es pot trobar a qualsevol llibreria, és la tercera novel·la de Joel Santamaria, natural de Reus i establert a Salou, on dona classes de Llengua i Literatura Universal a l’Institut Marta Mata. Anteriorment ja havia publicat la novel·la històrica ‘Dies irae’ i la distopia ‘Humanofobia’, que va quedar finalista al premi de ciència-ficció Isaac Asimov 2019.

Joel Santamaria, autor de la novel·la “Nocturnalia”. CEDIDA