L’Aeroport de Reus connectarà aquest estiu amb les Illes Balears

L'aerolínia de baix cost Volotea oferirà a partir del 24 de juny vols a Menorca i Palma de Mallorca dos dies per setmana

L’Aeroport de Reus tornarà a connectar amb les Illes Balears, una destinació que havia perdut des del 2015. La companyia aèria de baix cost Volotea aterra a Reus on oferirà vols directes a Menorca i Palma de Mallorca. D’aquesta manera, l’aeroport reusenc connectarà aquest estiu amb els dos arxipèlags, després que dies enrere s’anunciés el vol a les Canàries de l’aerolínia canària Binter.

Les rutes a Palma de Mallorca i Menorca es faran en temporada d’estiu. El proper 24 de juny s’enlairarà el primer avió de la connexió Reus-Menorca. Aquesta ruta s’oferirà fins al 10 d’octubre i tindrà operativa tots els dijous i diumenges. En el cas dels vols entre Palma i Reus, els vols es faran els dimarts i dissabtes, del 26 de juny fins al 9 d’octubre.

Els bitllets tenen un cost que oscil·la entre 33 a 130 euros, depenent de la data, i ja estan a la venda al web https://www.volotea.com/es/. En el cas de la destinació a Palma de Mallorca, ara mateix, hi ha alguns bitllets disponibles per 19 euros.

La ruta operarà amb els nous avions A319, una recent adquisició de Volotea, que tenen capacitat per a 156 places. L’aerolínia oferirà, doncs, un total de 16.400 seients i duplica la seva oferta des de Catalunya on ja té dues connexions entre Barcelona i les ciutats franceses de Nantes i Estrasburg.

Volotea estrena un total de nou rutes aquest estiu. Reus és un dels quatre nous aeroports des d’on l’aerolínia volarà per primer cop, junt amb el de Badajoz, Salamanca i Sant Sebastià, i que connectaran, des de finals de juny, amb les Balears.