Àngel Xifré, dr. del Servei Territorial d’Agricultura a Tarragona, nega la dimissió

Xifré, no obstant, sorprès davant la notícia que La Vanguardia publicava sobre la seva dimissió, ho desmentia als seus perfils de les xarxes socials

Ahir per la tarda, el diari La Vanguardia va publicar que Àngel Xifré, director del Servei Territorial d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Tarragona, dimitia.

Sota “Primer alt càrrec d’ERC que dimiteix en els preparatius per a l’1-O”, el diari La Vanguardia titulava afirmant que Xifré dimitia. A més, el diari explicava que el director del Servei Territorial d’Agricultura a Tarragona abandonava el càrrec després de “rebutjar l’encàrrec de coordinar el referèndum en una comarca de la seva demarcació”, tot això en un marc on “la recta final cap al referèndum independentista previst per l’1-O segueix provocant moviments de cadires en el cor del Govern”.

LV Xifré

Xifré, no obstant, sorprès davant la notícia ho desmentia als seus perfils de les xarxes socials. A Twitter, piulava el següent tuit: “Escric per desmentir rotundament la notícia que surt publicada a Vanguardia que he dimitit de Director DARP. Vergonyós!”. Mentre que a Facebook, escrivia el següent estat: ” Escric al Facebook per desmentí rotundament la notícia que ha aparegut a La Vanguardia sobre la meva dimisió de Director Territoeial a Tarragona d Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.Incomprensible que un mitjà com la Vanguardia publiqui notícies sense contrastar!!!”

Tweet XFacebook

El perfil oficial d’Agricultura de la Generalitat també desmentia la notícia publicada per La Vanguardia a través de twitter: “Desmentim aquesta notícia. Àngel Xifré en cap cas ha demanat la baixa del seu càrrec i continua exercint la seva responsabilitat”

Agricultura Tw

Xifré és catedràtic de secundària, llicenciat en ciències matemàtiques i postgraduat en participació ciutadana i comunicació. Nascut a Reus el 1961, és alcalde d’Almoster des del 2004. Actualment també és secretari de política parlamentària a la federació d’ERC del Baix Camp. Del 2006 al 2010 va ser director dels Serveis Territorials del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa