L’Ajuntament obrirà enguany la Residència d’avis Horts de Miró

Inicialment s’obriran 24 places col·laboradores i 5 de privades. Les 24 places estaran situades en una de les plantes que disposa de 29 llits, 12 habitacions dobles i 5 individuals.

L’Ajuntament de Reus obrirà abans de final d’any la residència d’avis Horts de Miró, de titularitat municipal. La regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, ho ha anunciat aquest dijous, 19 d’octubre, una vegada el departament de Treball, Afers Socials i Famílies va confirmar ahir que la Generalitat de Catalunya finançarà 24 places perquè el aquest centre —acabat de construir el 2012— pugui iniciar la seva activitat.

El centre, ocupa la segona, tercera i quarta planta de l’edifici situat entre els carrers Maria Antònia París i Aiguanova i disposa de 34 habitacions (58 llits), 17 habitacions per planta, de les quals 12 són dobles i 5 individuals. A més acull 20 places de centre de dia. A la planta baixa de l’edifici hi trobem el Centre d’Atenció Primària Horts de Miró

Inicialment s’obriran 24 places col·laboradores i 5 de privades. Les 24 places estaran situades en una de les plantes que disposa de 29 llits, 12 habitacions dobles i 5 individuals.

L’obertura de la residència i del centre de dia comportarà la contractació d’una vintena de professionals de diferents especialitats, tant d’atenció directa (Gerocultors, Treball social, Educador social Terapeuta ocupacional Psicòleg Infermeria, Fisioteràpia, Servei Mèdic) com d’atenció indirecta (Neteja, Cuina, Bugaderia, Manteniment, Porteria i Direcció).

Descripció de l’edifici
Al soterrani hi ha els serveis generals de l’edifici com cuina, bugaderia, magatzem general, vestidors de personal i sales d’instal·lacions. A la planta baixa s’hi troba l’accés principal de la residència. A la segona planta tenim el menjador general de la residència, la sala d’estar del centre i serveis específics com són les sales de podologia, perruqueria, sala de gimnàs, sala de teràpia ocupacional i vestidors dels usuaris del centre de dia. A les plantes tercera i quarta, que són iguals, hi ha les habitacions dels residents, sala d’estar i de bany assistit.