Afectacions al trànsit aquest cap de setmana amb motiu dels Tres Tombs

Estarà prohibit l’estacionament a tot el recorregut des de les 22:00h del dissabte 3 de març fins a les 15:00h del diumenge 4

Segons informa el Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana, aquest cap de setmana hi haurà afectacions al trànsit amb motiu de la cavalcada dels Tres Tombs que s’inicia a les 11:30h del diumenge 5 de març. Estarà prohibit l’estacionament a tot el recorregut des de les 22:00h del dissabte 3 de març fins a les 15:00h del diumenge 4 de març.

I es tallaran els accessos quan passi la cavalcada pels carrers següents: Camí del Roquís, C/ Ginesta, C/ Argentera, Av. Països Catalans, Av. Dr. Vila-seca, Pl. Nen de les Oques, C. Sant Joan, Plaça Prim. Es faran els Tres Tombs al tomb de ravals; i el recorregut continuarà per, C. Salvador Espriu, C/ Amargura, Pl. Pintor Fortuny, Av. Prat de la Riba, Camí de l’Aleixar, Pl. del Nucli, Països Catalans, C/ Argentera, C/ Ginesta, Pac de la Festa. A la Pl. de la Puríssima Sang faran la benedicció dels animals.

Afectacions al bus urbà
El diumenge 4 de març, des 10:30 a 15:30h, el tall del tomb de ravals afectarà la línia L10. El recorregut alternatiu en direcció al centre de la ciutat serà pel carrer Pere Cerimoniós i per la Riera. En direcció al barri Montserrat, el rRecorregut alternatiu serà pel passeig Prim i l’avinguda de la Salle.