Afectacions al trànsit de Reus per la Volta Ciclista a Catalunya

Tant divendres com dissabte estarà prohibit l’estacionament de vehicles al llarg dels recorreguts a partir de les 6:00h

Segons informa el Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana, aquest cap de setmana hi haurà diverses afectacions al trànsit amb motiu de la Volta Ciclista a Catalunya que passarà per Reus el divendres i hi tindrà el final d’etapa el dissabte.

La Guàrdia Urbana destina un ampli dispositiu de 45 agents el divendres i de 25 agents el dissabte per donar cobertura a l’esdeveniment; i comptarà amb la col·laboració de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil.

Tant divendres com dissabte estarà prohibit l’estacionament de vehicles al llarg dels recorreguts a partir de les 6:00h. La circulació de vehicles estarà prohibida en tot el traçat durant el pas dels ciclistes. Els dos recorreguts afectats són els següents:

Divendres, 24 de març, aproximadament a les 12:45h: La cursa entrarà a Reus per la carretera d’El Morell i seguirà per l’avinguda de Montblanc, avinguda de Marià Fortuny, plaça del Canal, avinguda de Sant bernat Calbó, plaça del Santuari, carretera de Misericòrdia, lateral de la carretera T-11 i sortida de Reus per la carretera de Riudoms.

Afectacions_DissabteMapa d’afectacions al trànsit el dissbate a Reus. Imatge:cedida.

Dissabte, 25 de març, aproximadament a les 16:50h: La cursa entrarà a Reus des de la rotonda de la T-11 per l’avinguda de Salou i tindrà el final d’etapa abans d’arribar a la plaça del Canal.