Gran èxit dels Bons Reus Primavera

Aquesta tarda, dimarts 18 de maig, s’han exhaurit la totalitat de bons emesos ahir dilluns. En la nova Edició de Bons Reus, en paraules de la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, ‘l’Ajuntament de la ciutat ha injectat directament al sector del comerç, restauració i serveis, un total de 200.000€ en Bons Reus pertanyents al Pla de Reactivació Econòmica i Social. La nostra pretensió és, novament, de manera senzilla, fer circular el diner, és a dir, millorar de forma substancial el fons de maniobra dels establiments alhora que ajudem a la ciutadania en l’adquisició de bens de consum i de serveis en moments prou complicats per a la majoria’

‘Vull recordar que Bons Reus és un exemple de col·laboració público-privada i que compta amb l’esforç i la complicitat de la Cambra de Comerç de Reus i de les entitats comercials de la ciutat El Tomb de Reus, la Unió de Botiguers de Reus, el Pallol i La Fira Centre Comercial.

A partir del 6 de juny, tornarem a posar en circulació, diàriament, els bons caducats per no utilització, en funció de la seva data de caducitat que dependrà del dia de descàrrega.

El passat 17 de maig, l’Ajuntament de Reus, mitjançant l’Agència Reus Promoció, va encetar la cinquena fase de la campanya Bons Reus, amb la posada en circulació de 40.000 bons, destinats a persones majors de 18 anys.