Finalitza l’obra d’insonorització de la sala polivalent del Centre Cívic Ponent de Reus

Insonorització de la sala polivanent Centre Cívic Ponent de Reus. Imatge cedida per l'Ajuntament de Reus

La regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals ha celebrat aquesta setmana la sessió final de retorn del projecte d’insonorització de la sala polivalent del Centre Cívic ponent, que va ser una de les propoetes més votades de l’edició 2019 dels Pressupostos Participatius. La sessió, que ha donat per finalitzada l’obra, ha comptat amb la presència de la regidora responsable del procés participatiu, Montserrat Flores; la regidora d’Urbanisme i Mobilitat, Marina Berasategui; la persona proposant de la proposta, Pere Sans Agustí, i tècnics municipals.

La sala en la que s’ha intervingut acull activitats diverses com actes musicals, cursos de ball, trobadesm reunions, exposicions, etc. L’objectiu de la proposta ciutadana era millorar l’acústica de la sala, ja que tant la forma de l’espai com la inexistència de materials que absorbeixin el so feien que aquest espai no tingués una bona acústica. La solució que s’ha realitzat ha consistit en la instal·lació de revestiments amb panells de DM a les parets i cobriment amb suro; i la col·locació de cortinatges a les finestres. L’actuació ha tingut un pressupost d’uns 25.000 euros.