Reus acull la final de la sisena etapa de la Volta Ciclista

L'organització de la Volta ha lliurat a l'Ajuntament un quadre d'agraïment per la seva col·laboració amb l'esdeveniment esportiu

La ciutat de Reus ha estat, aquest dissabte 25 de març per la tarda, l’escenari de la final de la sisena etapa de la 97ª Volta Ciclista a Catalunya que ha finalitzat a l’avinguda de Salou a l’alçada de la plaça del Parc de Mas Iglesias amb la presència d’un nombrós públic. Divendres ja va ser escenari del pas de la cinquena etapa.

L’alcalde, Carles Pellicer, ha lliurat el trofeu al cilista guanyador, Daryl Impey de l’equip Orika. L’organització de la Volta ha lliurat a l’Ajuntament un quadre d’agraïment amb la reproducció del cartell de la prova com a reconeixement a la col.laboració amb aquest esdeveniment esportiu que s’ha vinculat a la Capital de la Cultura Catalana 2017  amb la presència dels Nans, el Xiquet i la Xiqueta, a l’escenari on s’han desenvolupat tots els actes esportius i protocolaris. També han lliurat premis el regidor d’Esports, Jordi Cervera, i el de Promoció Econòmica, Marc Arza, i hi han estat presents altres membres del consistori..

A l’arribada a Reus hi havia elements promocionals i visuals de la Capital de la Cultura Catalana i s’ha lliurat informació i material sobre aquest esdeveniment a tots els mitjans de comunicació acreditats per cobrir aquesta competició.

Promoció del ciclisme

La ciutat de Reus ha viscut en els darrers anys un increment significatiu de la pràctica del ciclisme i de les proves esportives ciclistes, entre altres factors gràcies a l’impuls del Club Ciclista Reus, amb el qual col·labora la Regidoria d’Esports. Algunes de les iniciatives més exitoses en l’àmbit del ciclisme a Reus són proves com la Polar Reus – La Mussara o el Trofeu Ferran de Ciclisme.