La 10a edició del Trofeu Carlos Ferran de ciclisme arriba aquest diumenge al passeig Prim

Constarà d'una prova de 65 quilòmetres en què participaran corredors de carretera en les categories Sub 23, Elit, Master 30 i Master 40

El Trofeu Carles Ferran, una de les principals trobades ciclistes que es realitzen a la ciutat i a les comarques de Tarragona, torna aquest diumenge, 25 d’agost al passeig Prim de Reus. Amb una volta d’1,2 km i un recorregut total de 65km, el trofeu s’ha convertit en una prova consolidada, que reuneix cada an un nombre força important de corredors.

L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria d’Esports, col·labora en l’organització de la desena edició del trofeu Carlos Ferran, que el Club Ciclista Promoevents organitza aquest diumenge a partir de les 11:00 h. El passeig Prim és, un any més, l’escenari per on es desenvoluparà a aquesta prova de 65 quilòmetres de recorregut, en què participaran corredors de carretera en les categories Sub 23, Elit, Master 30 i Master 40. Les inscripcions es tanquen aquest dijous 22 d’agost a les 24:00 h.

Entre els actes paral·lels a la competició, és previst que a les 10:00h es faci una sardinada popular per a tots els participants i públic assistent.

Pel bon desenvolupament de la competició el dispositiu de la Guàrdia Urbana preveu tallar el trànsit als accessos al passeig Prim i també la prohibició de l’aparcament de vehicles en tot el circuit.

En record del Carles Ferran

La bicicleta ha estat sempre vinculada a la família Ferran. La passió per les bicicletes de Carlos Ferran el va portar, el 22 de gener de 1979, a fundar amb un grup d’amics l’Unió Ciclista Barri Fortuny. Durant 20 anys, el club ha organitzat centenars de curses i ha format més de 500 ciclistes a les seves files. La tasca social del club va arribar fins i tot a organitzar les festes del barri, o l’homenatge a la tercera edat, per a més de 300 jubilats.

És per aquest motiu que, després de tants anys i mitja vida dedicada a la seva passió, aquesta prova esdevé un homenatge pòstum a la seva figura, amb l’ànim de poder mantenir l’alt nivell assolit i repetir aquest trofeu durant molts anys més