El Trapezi de Reus trasllada els espectacles en viu d’aquesta edició a l’octubre

Ofereix aquesta setmana un tast de les companyies que hi actuaran i al juliol se celebraran trobades del sector del circ

La Fira Internacional de Circ de Catalunya Trapezi 2020, que s’havia de celebrar en un inici des d’aquest dijous fins diumenge, dividirà la programació d’enguany en tres moments: al maig, des d’aquest divendres al diumenge, amb un petit tast online de les companyies que ja preparen la seva intervenció a la tardor del 2020; al juliol amb trobades professionals, majoritàriament digitals, amb tot el sector del circ, i a l’octubre, amb la programació d’espectacles en viu al carrer. Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus, explica que “el tronc de la programació es manté”, a excepció de les companyies internacionals.

En un primer moment, el Trapezi de Reus va ajornar la seva 24 edició que se celebrarà del 9 al 12 de juliol, tot i admetre que la nova data quedava condicionada per les circumstàncies i la normativa del moment. Així finalment ha canviat per aquesta formula de dividir la fira en tres etapes. En roda de premsa, Recasens ha destacat que la idea és “estirar al llarg de tot l’any el Trapezi de manera que aparegui amb més força que mai en tres moments diferenciats”.