Dos detinguts en una operació policial per desmantellar un punt de venda de droga a Reus

Al pis es va comissar marihuana, èxtasi, LSD, cristall i haixix

Dues persones han estat detingudes en una operació conjunta dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus per desmantellar un punt de venda de droga al barri Muralla. Els detinguts són un home de 27 anys de nacionalitat colombiana i una dona de 20 de nacionalitat espanyola, els dos veïns de Reus.

Se’ls atribueix un delicte contra la salut pública. Segons el relat policial, durant els mesos de setembre i octubre els investigadors han comprovat que la parella venia tota mena de drogues, comissant substàncies a persones que hi havien mantingut relació. Principalment tenien marihuana, però també haixix i MDMA.

Després de recollir prou evidències, els cossos policials van escorcollar el domicili. Segons expliquen hi van trobar “un petit mercat de la droga” amb molta varietat de substàncies. En concret hi havia 5 quilograms de cabdells de marihuana i 40 dosis d’aquest estupefaent, 51 pastilles d’èxtasi, 10 dosis de LSD, 13 grams de cristall i 64 grams d’haixix. A banda hi havia bàscules de precisió, material per a la distribució de la droga, diners en efectiu i un matxet.

Els detinguts, l’home amb una vintena d’antecedents per diversos delictes, passaran a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus durant les properes hores.