Detingut per robar de nit en quatre establiments de Reus

El lladre cometia els robatoris prop d'on vivia i van causar neguit entre els comerciants de la zona

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per quatre robatoris amb força en establiments comercials de Reus. El detingut va entrar dos cops a la mateixa pastisseria, en una floristeria i una botiga de compravenda d’or. Robava en les proximitats d’on residia, la qual cosa va causar neguit entre els comerciants de la zona.
Mossos va organitzar un dispositiu de prevenció i una investigació que va concloure aquest dimecres 29 de setembre, amb la detenció de l’autor dels quatre robatoris. L’arrestat, amb nombrosos antecedents policials per delictes patrimonials, va passar l’endemà a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Reus que va decretar llibertat amb càrrecs.
Segons informen fonts dels Mossos, el primer fet el va cometre la matinada del 31 d’agost en una pastisseria on va forçar dues portes i va accedir entre uns barrots de ferro a l’interior del local. Un cop dins va sostreure la caixa enregistradora amb diners en efectiu.

Es dona la circumstància que el lladre va robar de nou en aquest establiment el 27 de setembre amb el mateix ‘modus operandi’. En aquest cas va sostreure diners, un televisor i petits electrodomèstics.

Poca estona després de robar a la pastisseria, es va desplaçar a una floristeria on va forçar la persiana i una porta. De l’interior va sostreure diners de la caixa enregistradora i un dispositiu electrònic.

Gestions posteriors d’investigació van relacionar-lo amb un altre fet el 24 de setembre en una botiga de compravenda d’or d’on no va robar res.

L’home, 47 anys, de nacionalitat romanesa i veí de Reus, va quedar detingut com a presumpte autor de quatre delictes de robatori amb força.