Demà comença l’ExpoFira Km0 a Reus

Del 10 al 13 de juny, torna l’ExpoFira Km0 a Fira Reus. El 2021 no havia de ser diferent, i es celebrarà la quarta edició d’aquesta fira que ja és tot un referent al territori.

Per quart any consecutiu, tindrà lloc l’ExpoFira Km0. Els dies 10, 11, 12 i 13 de juny, NIMA Grup d’Automoció celebra una nova edició de l’exposició de km0 més gran del territori i, un any més, Fira Reus serà l’espai triat per oferir aquesta exposició única i exclusiva.
L’Expofira Km0 ha sigut tot un èxit des de la seva inauguració el 2018. En un espai de més de 6.000m2 hi haurà uns 500 vehicles quilòmetre zero i de gerència amb descomptes de fins un 40%.

Així doncs, els concessionaris que formen part de l’organització (Tarraco Center, Augusta Car, Nikko Center, Vilamòbil Audi i Volkswagen, Diselauto Tarraco i Full Traction), junt amb la marca de vehicles d’ocasió del grup, Autokolecció, oferiran una amplíssima gamma de vehicles matriculats de menys de 2 anys.

Durant 4 dies, es podran trobar opcions per a tots els públics: des d’aquells que busquen una oportunitat fins els que volen un vehicle Premium a un preu més assequible. Utilitaris, berlines, familiars, esportius, furgonetes i vehicles 4×4 amb fins un 40% de descompte. Absolutament tots els vehicles que hi haurà a l’Expofira estan revisats i garantits.

També es podran trobar vehicles sostenibles de totes les marques que hi seran presents, des de vehicles híbrids a vehicles 100% elèctrics.

I els amants de l’aventura i els viatges, podran escollir el seu vehicle Camper.

L’horari d’obertura de la fira serà de 10h a 21h i l’entrada és gratuïta.

 

L’EXPOFIRA KM0 UN ESPAI SEGUR

Per tal d’assegurar un espai lliure de COVID, l’organització ha adoptat una sèrie de mesures de seguretat, higiene i prevenció: control i limitació de l’aforament, desinfecció i neteja constant dels vehicles i zones comuns, millora de sistemes de ventilació, circuits marcats per a procurar una correcta circulació dels assistents i mantenir les distàncies de seguretat, punts d’higienització en tots els estands, etc.