Tres escoles de Reus participen a la final de la Mostra de Teatre escolar al Teatre Bartrina

Les tres escoles són l'Escola Marià Fortuny, l'Institut Escola Pi del Burgar i l'Escola Montsant.

Tres escoles de Reus participen aquest dijous al Teatre Bartrina a la representació final de la XXXVII Mostra de Teatre Reus-Baix Camp, que s’ha desenvolupat durant tot aquest mes d’abril als teatres del Col·legi Maria Rosa Molas, del Col·legi La Salle i a la Sala Santa Llúcia. La Mostra de Teatre Reus-Baix Camp està organitzada des del Centre de Recursos Pedagògics del Baix Camp i finançada per la Diputació de Tarragona.

La funció, limitada a entrada amb invitació, inclou tres representacions a càrrec de l’Escola Marià Fortuny, l’Institut Escola Pi del Burgar i l’Escola Montsant.

Alumnat i mestres de 26 escoles de la comarca, de les quals 21 són de Reus, han preparat i representat durant aquest mes diferents obres teatrals. Un total de 4.800 persones entre infants i docents han participat de la Mostra dels quals 815 infants han actuat en les 26 obres que s’han representat. La sessió d’aquest dijous s’inclou en les activitats del Pla Educatiu d’Entorn de Reus, amb l’objectiu d’aproximar el treball artístic de les escoles a les famílies i persones properes a l’alumnat.

El programa de la sessió és el següent:

· 17.30 h Benvinguda
· 17.40 h Escola Marià Fortuny, La Cabreta i els set llops, alumnat d’Ed. Infantil P5
· 18.00 h Institut Escola Pi del Burgar, De què fa gust la Lluna?, alumnat de 1r Primària
· 18.20 h Escola Montsant, L’Escola Montsant, una escola de pel·lícula, alumnat de 5è Primària
· 18.45 h Cloenda, agraïments i foto de grup de tots els actors i les actrius