Tot a punt pel Campionat de Catalunya de Morfologia de Pura Raça Espanyola

L'activitat tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de juliol i forma part dels actes de la Fira de Sant Jaume

Foto d'arxiu de la Fira del Cavall. Foto: Cedida.

Aquest cap de setmana tindrà lloc a Reus el Campionat de Catalunya de Morfologia de Pura Raça Espanyola, organitzat per l’Associació dels Amics dels Cavalls de les comarques de Tarragona i l’ANCCE. L’activitat tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de juliol i forma part dels actes de la Fira de Sant Jaume, organitzada per Reus Promoció amb col·laboració de l’Associació dels Amics dels Cavalls.

Cal remarcar que en aquests moments la Fira de Sant Jaume és la fira del cavall referent a Catalunya i el campionat que té llo caquest cap de setmana compta amb una excel·lent participació, ja que està previst que s’arribi al centenar de cavalls inscrits.

Aquests tipus de campionats valoren la morfologia dels animals de pura raça espanyola, la seva “bellesa” i la perfecció dels seus moviments.

En total, hi haurà 15 categories, dividits entre mascles i femelles. Una gran part dels cavalls participants provenen de Catalunya, però també hi ha exemplars de les Illes Balears, País Valencià, Madrid, Andalusia i França.

Aquest concurs es realitza el cap de setmana abans de la Fira amb l’objectiu de facilitar la participació dels cavalls, posar en valor aquest esdeveniment i atreure l’atenció del públic, afavorint l’afluència de visitants a la ciutat.

El Campionat de Catalunya de Morfologia de Cavalls Pura Raça Espanyola tindrà lloc aquest divendres 19 de juliol, dissabte i diumenge, de les 17:00 h a les 23:00 h, al Parc de la Festa, i l’entrada és gratuïta.